Monthly Archives: May 2019

Renovering av soprummen vid 9A och 9D vecka 21-22

Tisdag den 21/5 kommer Cemco Tätskikt att renovera våra slitna soprum. De börjar i soprummet i 9A. Hushållssopor och matavfall kommer kunna slängas i soprummet vid port 9D. Var vänlig hjälps åt att se till att denna dörr hålls öppen för alla under denna period. Vi har även beställt extra hämtning av sopor under denna tid. När soprummet i 9A är klart kommer de börja renovera soprummet vid 9D.

Vid frågor var vänlig kontakta ansvariga styrelsemedlemmar under denna period;

Kajsa Longhi och Göran Eriksson

Under denna period kommer det inte finnas möjlighet att återvinna tidningar eller elavfall.

Påminnelse om uppmärkning av cyklar och dylikt

Ta bort plastmärkning om ni vill behålla objekt

Vi har märkt upp alla cyklar, barnvagnar och dylikt som står utanför husen samt i alla förråd och källarutrymmen. Detta för att kunna rensa upp och ta bort föremål som inte tillhör er medlemmar som bor i föreningen idag. Vi ber er se över era tillhörigheter och ta bort plastbandet (enligt bilden intill) på era cyklar och dylikt. Har ni inte tagit bort märkningen innan 31/8–2019 kommer vi slänga/skänka bort dem.

 

Källaren i port 9A

För att säkerställa att vi inte får problem med mal igen ber vi er alla vara uppmärksamma på om ni ser levande mal i källarförråden i 9A. Var då vänlig kontakta Kajsa Longhi i styrelsen omedelbart. För säkerhets skull vill vi påminna er om vikten av försiktighet. Ska ni öppna kartonger ber vi er öppna dem utomhus.