Monthly Archives: February 2021

Upphandling säkerhetsdörrar

Styrelsen har upphandlat ett grupperbjudande om DALOC säkerhetsdörrar för Majhills medlemmar. Erbjudandet går ut 31/3-2021. Företaget Secor/Stockholm ståldörrar kommer leverera och installera dörrarna under april månad. För vidare frågor kan ni kontakta Philip Jasbutis på 072 – 735093041 eller info@brfmajhill.com

Ladda ner infoblad om säkerhetsdörrar till dig som:

Inventering av kök och badrum

Avisering till bostadsrättsinnehavare i HSB Brf Majhill

Inventering av alla kök och badrum

Brf Majhill har beslutat att inventera samtliga kök och badrum för att få ett underlag inför eventuella åtgärder av framförallt köksstammar, men även att få status på hur stor andel av föreningens badrum som är renoverade inom de senaste tio åren.

Inventeringen kommer att utföras av HSB Konsult den 22 och 23 februari 2021.

Vi tittar i hall och kök samt badrum. Ingenting behöver plockas undan i lägenheterna inför detta men vi rekommenderar att Ni som boende befinner Er i ett annat rum under vårt besök. Besöket tar ca 10–15 minuter per lägenhet.

Inventeringen kommer att ske följande tider:

Enköpingsvägen 9A:

22 februari, med början på översta våningen kl. 09.00

Enköpingsvägen 9B, C och D:

23 februari, med början på översta våningen i 9B kl. 09.00 sedan port C och D, med början på översta våningen i respektive port.

Vi önskar att ni ger oss tillträde till lägenheten, i enlighet med § 39 i stadgarna, genom att ni är hemma under dessa tider eller lämnar en märkt nyckel till föreningens postlåda vid UC-dörren i port 9B eller till ordförande Camilla Eriksson port 9A, 4e våningen, lgh. 1402.

Vid frågor kontakta styrelsen via mail till info@brfmajhill.com

Tack på förhand,

Styrelsen för HSB Brf. Majhill