När du flyttar in

Medlem i HSB

Majhill är med i HSB, som innebär att det krävs medlemskap i HSB för dig som ska flytta in.

Mycket av informationen du behöver när du flyttar in hittar du på HSB’s hemsidan under ‘Mina sidor‘, där du loggar in med din BankID.

Hemförsäkring

När du tecknar hemförsäkring behöver du ha bostadsrättstillägg. Läs mer om var bostadsrättstillägg innefattar här

Parkering

Majhill har 16 parkeringsplatser till bilar, samt 3 till MC. På HSB:s ‘Mina Sidor’ kan du ställa dig i kö till en plats per hushåll. Parkeringsplatsen sägs upp i samband med försäljning av bostadsrätt i föreningen.

Boendeparkering:  du som är folkbokförd i Solna kan parkera din egen bil eller tjänstebil till lägre kostnad på avsedda boende­parkerings­platser. Med boende­parkerings­tillstånd och biljett parkerar du på gator markerade med tilläggstavlan Boende Solna. Ansök digitalt på Solna Stads hemsida.

Signalisten hyr ut parkeringsplatser i Solna och förmedlar även Solna stads förhyrda parkeringar. Sammanlagt har dem cirka 7000 parkeringsplatser totalt runt om i Solna.  Du hittar tillgängliga platser på deras hemsida.

 

SMS-lista för utskick av viktig information

För att informera våra medlemmar om viktiga händelser inom föreningen har styrelsen skapat en sms-lista som kommer användas för detta ändamål. Detta kommer förhoppningsvis underlätta och bättra styrelsens kommunikation till sina medlemmar genom att snabbt få ut information om viktiga händelser. Exempelvis kommer vi kunna meddela om vatten- och el-avbrott, kallelse till årsmöte, städdagar och dylikt. Använd nedanstående länk att ladda ner formuläret för att uppge telefonnumer samt att ge medgivande.

Förmulär Medgivande gällande SMS-lista